Dragi naši gosti…. više

Prijavite se za primanje tjednom menija na Vašu e-mail adresu… više

Znamo koliko je za dobar početak dana važno doručkovati… više

Bogata ponuda vina na čaše…. više

Frajla, Fakin, Fulir… više

O nama

Bistro Fotić svakodnevno nudi jela od mesa i ribe, tjestenine, fina variva i juhice, salate i palačinke, kolače te  raznoliku ponudu pizza sa mozzarelom i finim, svježim sastojcima.

Blizina gradske tržnice Dolac koristi nam jer su sva jela u našem bistrou bazirana na dnevno kupljenim svježim i sezonskim namirnicama.

Nudimo i poseban vegetarijanski meni i pizze od integralnog brašna.

U današnje vrijeme kad Zagrepčani nemaju naviku doručkovanja u opuštenoj atmosferi nekog bistroa već ih uglavnom susrećemo po gradskim ulicama sa „škrniclom“  iz obližnje pekare, našim gostima ponudili smo i priliku da u miru pojedu omlet, pečena ili poširana jaja sa domaćim svježe pečenim pecivom i popiju čašu svježe cijeđenog soka te usput pročitaju dnevni tisak.

Kako se u sklopu bistroa Fotić nalazi i galerija CroArtPhoto cluba, prilika je to da naši gosti pogledaju aktualnu izložbu, prosurfaju Facebookom ili WEB-om dok piju kavicu.

U prostorijama CroArtPhoto cluba članovi mogu u miru pročitati stručnu literaturu o fotografiji, pročavrljati o novitetima u foto industriji ili prokomentirati aktualne foto izložbe u gradu.

Dok guštate uz čašu vina ili finu kavicu i kolač, možete naručiti fotke koje će u najkraćem roku biti gotove (najviše 30 min.)

Bistro Fotić odličan je izbor kako za brzi ručak tijekom radnog vremena tako i za romantičnu i ugodnu večeru nakon napornog dana.

Video

Javite nam se…